parallax background

Bedrijfsfotografie

Evenementen
Productfotografie

 

Bedrijfsreportages
op maat


Jouw bedrijf onder de aandacht bij jouw publiek. Samen kijken we naar de kernwaarden van jouw bedrijf. Wie is je doelgroep en hoe gaan we die aanspreken?


Ik kom graag langs voor een oriënterend gesprek waarin we ook even kennis maken met elkaar.

Tijdens het gesprek maken we concreet om hoeveel beelden het gaat en op welke locaties we gaan fotograferen. Ik maak graag jouw boodschap beeldend. Tegenwoordig gebeurt er steeds meer online, dit is dé manier om je bedrijf een gezicht te geven.


.Hieronder staan enkele foto's van bedrijven waarvoor ik een reportage gemaakt heb. Groot of klein, mijn werkwijze is in principe hetzelfde. Wat jij wilt bereiken met jouw bedrijf is al duidelijk, maar hoe laat je dit zien? Met een krachtige bedrijfsreportage bereik je de beste “eerste indruk” die je kunt krijgen. Een mogelijke klant zal in de meeste gevallen eerst je bedrijfswebsite bezoeken.


Een veelzeggende bedrijfsfoto trekt dan direct de aandacht.

De fotoreeks die ik voor je maak vertelt jouw verhaal. Het geeft weer wat jouw bedrijf doet, wat jouw bedrijf bijzonder maakt en zorgt ervoor dat jouw klanten zien en begrijpen waarom ze voor jouw onderneming moeten kiezen.
  
BedrijfsfotografieBedrijfsfotografie