Projecten

Hier vindt u verschillende projecten. Klik op de foto voor meer informatie.

 
JWU_trouw (1 of 14)

Bruidsfotografie


Het is misschien wel de spannendste dag van jullie leven... jullie trouwdag! Vol enthousiasme hebben jullie ja gezegd tegen de verloving en binnenkort tegen het huwelijk. Een onvergetelijke dag waar je volop van moet kunnen nagenieten. Ik kom graag bij jullie langs om deze speciale dag door te nemen en er voor te zorgen dat jullie onvergetelijk worden vastgelegd!
Projecten

Productfotografie


Zet jouw merk op de kaart. Heb jij beelden nodig die aansluiten bij de kernwaarden van jouw bedrijf? Voor online en offline media. Laat jezelf en jouw merk zien. Hiermee kunnen we jouw website en of Instagrampagina een flinke boost te geven!
Projecten

Bedrijfsfotografie


Jouw bedrijf onder de aandacht bij jouw doelgroep. Hoe doe je dat? Samen kijken we naar de kernwaarden van jouw bedrijf. Wat maakt het dat klanten graag bij jou terug komen? Waar sta je voor als bedrijf? Ik kom graag langs voor een oriënterend gesprek waarin we ook even kennis maken met elkaar. Ik maak graag jouw boodschap beeldend. Tegenwoordig gebeurt er steeds meer online, dit is dé manier om je bedrijf een gezicht te geven.
Projecten

Evenementfotografie


Organiseer jij evenementen groot of klein? Ik ben er voor jou! Deze uren van plezier moeten natuurlijk goed vastgelegd worden. Groots en meeslepend of klein en intiem. De perfecte plaat met de juiste sfeer voor een sterke marketing uiting.