Mijn naam is Jeike Wullms, enthousiast, een goede luisteraar en een tikje eigenwijs. Je bent hier niet voor niets, waarmee kan ik jou helpen? Ik hou er van om te werken met enthousiaste mensen en samen iets moois te kunnen maken. Niets is te gek. Alles kan. Door mijn netwerk kan ik je altijd helpen. Heb je een vraag over je re-branding, video, animatie of fotografie, ik kan je altijd met iemand in contact brengen of zelf  verder op weg helpen!

In 2016 ben ik begonnen aan de Fotovakschool in Rotterdam en sinds 2019 ben ik zelfstandig fotograaf. Samen met mijn diploma grafisch vormgeven verblijf ik al een tijdje in het creatieve wereldje. Ik word enthousiast van alles wat te maken heeft met video, fotografie, nieuwe ideeën en nieuwe ontmoetingen.


JEIKE WULLMS

BUSINESS, EVENT, FASHION AND MORE

Mijn naam is Jeike Wullms, enthousiast, een goede luisteraar en een tikje eigenwijs. Je bent hier niet voor niets, waarmee kan ik jou helpen? Ik hou er van om te werken met enthousiaste mensen en samen iets moois te kunnen maken. Sinds kort heb ik mijn eigen fotostudio in Roermond waar ik vaak te vinden ben en waar jij altijd langs mag komen voor een kopje koffie en een goed gesprek!

In 2016 ben ik begonnen aan de Fotovakschool in Rotterdam en sinds 2019 ben ik zelfstandig fotograaf. Samen met mijn diploma grafisch vormgeven verblijf ik al een tijdje in het creatieve wereldje. Ik word enthousiast van alles wat te maken heeft met vormgeving, fotografie, nieuwe ideeën en nieuwe ontmoetingen.LEES ENKELE RECENSIES
VAN MIJN WERK

Namens Evax B.V. Na een oriënterend gesprek en wat mailcontact werden er 2 dagen gepland waarop foto’s voor onze website zijn gemaakt.
Vol enthousiasme, goede zin en creatieve ideeën heeft Jeike alles en iedereen op de gevoelige plaat vastgelegd. Na een paar dagen van nabewerking kwamen de foto’s binnen middels WeTransfer en waren we blij verrast met het eindresultaat!


Review-1
BARRY SMETSERS,

 

 

Jeike is een vakvrouw en heeft schitterende foto's gemaakt van onze trouwdag. Het lijkt alsof ze overal tegelijkertijd aanwezig was, ze heeft zo veel mooie momenten weten vast te leggen! Communicatie vooraf en op de dag zelf liep perfect, Jeike heeft aan al onze wensen gehoor gegeven. Mocht je haar voor je bruiloft weten te boeken dan ben je een geluksvogel! 10/10 wat ons betreft. Bedankt Jeike! Patricia & Michael


Partricia
PATRICIA STIENSTRA

Namens Mannen van 80. Met Creatief Communicatiebureau Mannen van 80 werken we graag met Jeike samen. Jeike is een feest om mee te werken. Van (de-)briefing tot en met het meedenken in concepten, en van sfeerbeelden tot aan hele gerichte en ingekaderde key-visuals. Ze denkt goed mee en geeft pro-actief advies en invulling. Jeike is flexibel en altijd gemotiveerd om het beste resultaat te halen.


RikHUrks
RIK HURKS

Namens design Buro Eef. Professionele foto’s van mezelf? Is dat nodig in de opstartfase van mijn bedrijf? Ik wilde online zichtbaar zijn met foto's die bij me passen. Daar heeft Jeike voor gezorgd. Niet alleen portretfoto's, maar ook mijn werkplek werd sfeervol vastgelegd. Nog steeds ben ik blij met het resultaat en kan ik Jeike aanbevelen.


Review-2
EVALINE van VLIET

Ik ben erg blij met de samenwerking met Jeike. De manier waarop Jeike proactief alle aanwijzingen geeft en meedenkt over zelfs de kleinste details getuigt van professionaliteit. Tijdens het maken van de foto's merkt Jeike snel dingen op en zo kom je ook tot goede gesprekken. Je hoort en ziet aan alles dat Jeike echt passie heeft voor haar vak.


MartijnDukers
MARTIJN DUKERS

Namens Beauty Artiest Lookslikereny. Altijd als ik bij Jeike haar studio binnen stap is het een feestje! Ze weet je erg op je gemak te stellen en daardoor straal je dat ook uit op de foto’s. Ik vind het heel verfrissend om met haar te werken, heeft oog voor detail. Ze is professioneel en heel gezellig! Ze is een vakvrouw en kijk er naar uit om met haar te werken!


RenySchijven
RENY SCHIJVEN

Namens Brummans HR Services. Ik heb Jeike anderhalf jaar geleden leren kennen toen ik op zoek was naar een fotograaf. Ik wilde graag een bedrijfsreportage maken. Vanaf het eerste moment weet ze behoefte om te zetten in prachtig beeld materiaal en daarnaast stelt ze iedereen op het gemak voor de camera. De meest in het oog springende kenmerken van Jeike zijn creativiteit, energie, enthousiasme, betrokken en een echte perfectionist. Het is een feest om met haar samen te werken.


JustinBrummans
JUSTIN BRUMMANS

SAY HELLO!
STUUR EEN BERICHT