BUSINESS, EVENT, FASHION AND MORE

WITH A HAPPY PHOTOGRAPHER


Mijn naam is Jeike Wullms, enthousiast, een goede luisteraar en een tikje eigenwijs. Je bent hier niet voor niets, waarmee kan ik jou helpen?
Ik hou er van om te werken met enthousiaste mensen en samen iets moois te kunnen maken. Sinds kort heb ik mijn eigen fotostudio in Roermond waar ik vaak te vinden ben en waar jij altijd langs mag komen voor een kopje koffie en een goed gesprek!In 2016 ben ik begonnen aan de Fotovakschool in Rotterdam en sinds 2019 ben ik zelfstandig fotograaf. Samen met mijn diploma grafisch vormgeven verblijf ik al een tijdje in het creatieve wereldje. Ik word enthousiast van alles wat te maken heeft met vormgeving, fotografie, nieuwe ideeën en nieuwe ontmoetingen.


Studio te Roermond
Spik 175A 6042KT
Nederland

+31 620175303
info@jeikewullms.nl

Foto credits: Elise Vermeij


  • “Na een oriënterend gesprek en wat mailcontact werden er 2 dagen gepland waarop foto’s voor onze website zijn gemaakt. Vol enthousiasme, goede zin en creatieve ideeën heeft Jeike alles en iedereen op de gevoelige plaat vastgelegd. Na een paar dagen van nabewerking kwamen de foto’s binnen middels WeTransfer en waren we blij verrast met het eindresultaat!”
  • “Professionele foto’s van mezelf? Is dat nodig in de opstartfase van mijn bedrijf? Ik wilde online zichtbaar zijn met foto's die bij me passen. Daar heeft Jeike voor gezorgd. Niet alleen portretfoto's, maar ook mijn werkplek werd sfeervol vastgelegd. Nog steeds ben ik blij met het resultaat en kan ik Jeike aanbevelen”

Say hello!
Stuur een berichtje


Vergeet niet jouw email adres in te vullen anders kan ik helaas geen mail terug sturen!